Ваквите луѓе не само што споделуваат фотографии од производите, туку и оставаат негативни коментари и негативен рејтинг на продавачот на сајтовите за купување. Затоа, пред да купите нешто, задолжително читајте ги коментарите од тие што веќе купиле и гледајте го рејтингот на продавачот.

Сподели на Facebook
пати видено