Заразна игра. Скијајте што е можно побрзо за да не ве стигне лавината. Внимавајте на пречките на патот.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено