Ова е најновиот тренд во основните и средните училиште кој започна во Шпанија и сега како вирус се шири во училиштата ширум светот. Не е лесно да си професор во денешно време :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено