Уништете ги непријателите кои ќе ви застанат на патот и стигнете до вашата дестинација.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено