Куп мали моменти ја чинат љубовта. Во врските секојдневното дружење е многу поважно од грандиозните гестови, затоа не заборавајте ги малите нешта.

„Љубовта е нешто со што секој би можел да се поврзе, и љубовта пристига на најразлични начини кои често ги превидуваме во нашиот секојдневен живот. Па така јас се обидувам да го најдам значењето на љубовта во секојдневието и да го преточам тоа во уметност“, вели авторот на овие слики, уметникот со псевдоним Пууунг.

Погледнете ги неговите дела; која од сликите најдобро ја отсликува љубовта според вас?

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-1__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-3__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-4__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-5__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-6__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-10__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-12__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-15__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-16__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-17__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-20__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-21__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-22__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-23__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-27__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-29__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-30__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-32__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-34__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-39__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-40__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-41__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-42__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-43__700

sweet-couple-love-illustrations-art-puuung-45__700

Сподели на Facebook
пати видено