На еден маж жена му не му обрнувала никакво внимание, не сакала веќе ни да си легнуваат заедно. Тој бил се потажен и потажен од ден на ден, но се сетил дека има еден познат црнец, многу успешен со жените и го прашал за совет.

Црнецот му рекол:
– Тивко ќе ѝ пријдеш, ќе ѝ го подушкаш вратот, нежно ќе поминеш со ракатаа по грбот, ќе ја бакнеш…
Нашиот си дошол дома, пополека се приближил до жената, ја душнал по вратот и таман ја допрел со раката по грбот таа нагло се свртела и извикала:
– Мавни ми се од тука бе, со тие црнечки финти!

Сподели на Facebook
пати видено