Очигледно тука има историја во врска со другиот маж, која не се гледа на видото, штом мажот постапи на ваков начин.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено