Видеово е објавено од некој Србин на YouTube, а ви го прикажуваме само за да видите до колку се уфилмаа Србите со доаѓањето на Путин во официјална посета на Србија.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.

Сподели на Facebook
пати видено