Ако некој има барем трошка сомнеж во врска со тоа што правеле „гулапчињата“ високо во воздух, откако ќе му ја види фацата, веќе нема дилеми.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено