18-годишната Јулија Винс има многу нежно лице на барбика, а всушност е професионална бодибилдерка. Девојката е од градот Енгелс, Русија. Може да крене тегови од 100 килограми со лежење, а 180 килограми со стоење.

barbi (3)

barbi (4)

barbi (6)

barbi (5)

barbi (2)

barbi (7)

Сподели на Facebook
пати видено