Бидејќи се работи за тепачки спорт со мешани боречки вештини, повредите кои што може да настанат се многубројни и разновидни.

l (1)

l (2)

l (3)

l (4)

l (5)

l (6)

l (7)

l (8)

l (9)

l (10)

l (11)

l (12)

l (13)

l (14)

l (15)

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено