12K резолуција е исто како да имаш 12 HD телевизори (1920×1080) наредени во форма на правоаголник. YouTube поддржува видеа до 8К резолуција, а за да гледаш такво видео ти треба многу моќен компјутер.

Пуштете го видеото на цел екран на максималната резолуција на која нема да ви кочи и уживајте во прошетката!

Сподели на Facebook
пати видено