Да беа само двете девојки да го разбереш некако настанот, но што бара детето таму? А структурата на публиката е приказна сама за себе.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено