Ова е снимката од камерата поставена на влезот од куќата во Сент Августин, Флорида, САД, на која се фатени моментите кога кучињата трчаат да ги повикаат соседите и моментот кога комшивката дојде да помогне.

Сподели на Facebook
пати видено