„Мока е 11-годишна женка Шиба ину. Таа е многу приврзана, а љубовта ја покажува со својата голема насмевка, скриени очи, авионските уши и хеликоптерската опашка. Мока се насмевнува секогаш кога кај нас ќе влезе некој од домашните или некој гостин“ – вели нејзиниот сопственик.

Сподели на Facebook
пати видено