Позитив на денот! Освен тоа што по цел ден се заедно од своето раѓање, мачката знае и да го зачисти кучето кога ќе се извалка.  Погледнете го видеото на крај.

2c787d2a24d5a5a10f273382a57d7381

6a4f17ed4e8cf8ddadf07392c0d54444

bf28d6a6829a35df871e63373c0bf6fe

c24eeb8ffc1f16962c88095eb284b6ec

c94a2c568467b5cd8bd1d50b7f8c1d23

d5ea4f854a1e989a7ade51071925b3dd

d7d670db0e51c07f85833cc7ae36d511

f5caa0c5536165a1afe90a36bee1d361

ff54ac752f05cabfebe8ff7ee143374e

Сподели на Facebook
пати видено