Тренерот на кучиња Џон Хедли демонстрира како се однесува куче кое тој специјално го дресирал за заштита на сојот господар. Кучето извршува неколку команди, меѓу кои и само лаење без акција, но и напад на противникот.

Сподели на Facebook
пати видено