Криминалецот откако успеал да им побегне на полициските автомобили, реши да се преправа дека се е нормално, дека тој е обичен граѓанин кој си оди во продавница, а не е свесен дека хеликоптерот цело време го следи и преносот од неговата потера оди во живо на ТВ.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено