Помисли само дел од секундата и му текна дека пелената го амортизира ударот :).

Испратил: Јетон Мехмеди

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено