Ова е одмазда за мега популарната местенка „Самоубиство“, која пред неколку месеци беше хит на Мотика. Ова е уште полудо од самоубиството. Му намести на другарот лажни вести на ТВ, потоа во барот му даде таблета за спиење. Понатаму гледајте.

Сподели на Facebook
пати видено