Ако играше видео игри додека го правеа интервјуто, ќе заработеше десетици илјади долари. 2/3 од приходите му се од YouTube и стриминг платформата Twitch, а останатите пари од спонзорите чии производи ги рекламира додека оди во живо.

Дечково е инспирација за многу гејмери, но пред да решите да станете професионален гејмер, имајте на ум дека ова им успеало само на неколку луѓе од милиони и милиони гејмери во светот.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено