На вашето царство му е потребна огромна помош. Произведете војска и водете ги во борба за одбрана на својата територија.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено