Џони Ди Франческо е сопственк на “400 Gradi”, ресторан во Брансвик, Австралија. Ди Франческо е автор на најпознатата и најбарана пица во светот и актуелен пица светски шампион. Направил пица маргарита со којашто победил на 600 пријавени на натпреварот, и оттогаш никој не успеал да го надмине.

desktop-1419218942

Сподели на Facebook
пати видено