Крадците беа наоружани само со секири, што им даде дополнителна храброст на случајните минувачи да го фатат тој со пленот и да го одвикнат од крадење, додека да дојде полицијата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено