Пластичната хирургија е многу популарна во Јужна Кореја, но за разлика од западот, девојките таму ја користат многу умерено и со вкус. Главно прават корекции на носот и очите, како и суптилно зголемување на градите.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено