Милионерот живее во Бахреин, има пари да најми цела војска работници да го прават она што тој го прави, но така никој нема да извлече поука и луѓето ќе фрлаат уште повеќе ѓубре кога знаат дека има некој друг кој ќе чисти по нив. Милионерот вели дека го прави тоа само за да им даде пример на луѓето, особено на младите, дека животната средина треба да се чува и дека ѓубрето е она што не прави болни.

Сподели на Facebook
пати видено