Отец Кирил е со својот народ во областа Донбас, каде што се води војна. Отец Кирил не е само обичен свештеник туку има и висок чин – епископ на одредена област.

otec-kiril6

otec-kiril5

otec-kiril4

otec-kiril3

otec-kiril2

otec-kiril

Сподели на Facebook
пати видено