Наместо коментар, ќе цитираме една од нив: „Да бидеме реални, сакам да ме гледате, да не мислите многу се удобни пуш-ап грaдницитe, па си ги носиме зошто ни е мерак?“

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено