Средовековното оружје во денешно време е многу усовршено и многу помоќно. Дечково ќе ви демонстрира што се може да пробие стрелата на самострелот. Прво ја гаѓаше белата кокошка, а интересниот дел од видеото почнува после 5-тата минута.

Сподели на Facebook
пати видено