Доколку до сега не сте ја откриле тајната на човечката убавина, погледнете ги сликите и не чекајте. Инсистирањето некој да ве сака онакви какви што се си е во ред, вака само го забрзувате процесот на барање.

Сподели на Facebook
пати видено