Настанот кој е еден од најпопуларните во светот на модата, секоја година го посетуваат голем број луѓе кои ја разбираат и знаат многу за современата мода. Новинаркава ги разоткри и ги натера да истрескаат такви глупости за кои што не беа ни свесни.

Сподели на Facebook
пати видено