Интересно видео во кое го споредуваат Карлин со најбрзиот човек на планетата Јуесеин Болт. Бидејќи рагбистот е многу поситен и полесен, во првите 20 метри дури е и побрз од Болт.

Сподели на Facebook
пати видено