Вака рапуваат гладни тинејџери. Еден ги кажува состојките, а другите само додаваат „Колбас“.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено