Музичарот кој работи под псевдонимот Igorrr ги пуштил своите кокошки во дворот кај малото пијано врз кое истурил житни зрна. Од звуците кои ги отсвиреа кокошките, музичарот направи интересна композиција.

Сподели на Facebook
пати видено