Мажот лежи оптегнат на каучот и гледа телевизија. Жената влегува во собата кавгаџиски настроена и почнува:
– Доста лежиш и зјапаш во тој телевизор и ден и ноќ! Што има толку тој, што немам јас, па не можеш да правиш муабет со мене?!
Мажот ѝ одговара:
– Копче Mute….

Сподели на Facebook
пати видено