Мачките обожаваат да туркаат предмети, да го гребат каучот и да се играат со… тоалетна хартија. Всушност мачето Пусич, од Белорусија ја обожува.

Затоа нејзините сопственици решиле да ја „опремат“ собата со 100 ролни тоалетна хартија и да постават камера за да ја видат реакцијата на веселото милениче.

Сподели на Facebook
пати видено