Дара Адам Кел е мало гратче во Пакистан, кое е центар на илегалното производство на оружје. Да погледнеме како изгледаат импровизираните, илегални фабрики за оружје на Пакистанците.

pak (1)

pak (2)

pak (3)

pak (4)

pak (5)

pak (6)

pak (7)

pak (8)

pak (9)

pak (10)

pak (11)

pak (12)

pak (13)

pak (14)

pak (15)

Сподели на Facebook
пати видено