Црниот пазар им ги зеде местата на оние луѓе кои навистина сакаат први да го имаат новиот iPhone 6. Луѓево чекаа и по повеќе 2 дена за да купат по неколку iPhone 6-ки кои веднаш потоа скапо ќе ги препродат.

Сподели на Facebook
пати видено