А тој е толку сигурен дека таа е вистинската и дека нема да може да живее без неа.

ljubov (1)

ljubov (2)

ljubov (3)

ljubov (4)

ljubov (5)

ljubov (6)

ljubov (7)

Сподели на Facebook
пати видено