Има една стара изрека која вели: „Девојки, не се мажете за човек со ‘златни раце’, затоа што никогаш нема да имате ништо ново. Тој може да поправи сѐ!“

Токму тоа се случило кога жената побарала од нејзиниот сопруг со „златни раце“ да го исфрлат прастариот шифоњер и да го заменат со убави, нови полици. Да погледнеме како мајсторот ја усреќи својата жена.

 

Сподели на Facebook
пати видено