23-годишниот Хакан Акар од британскиот град Лутон е професионален стронгмен натпреварувач. Тој виде дека една мала Корса му го блокирала излезот и работата ја презеде ВО СВОИ РАЦЕ. За целата операција потроши само неколку секунди од своето време.

Сподели на Facebook
пати видено