– Г-дине Министер, што се случи со фабриката на Фолксваген? Во Македонија ли ќе се гради, или некаде на друго место?
– Секако дека во Македонија! На крај ние ќе бидеме победници во трката. Само треба да почекаме.
– Што Ве прави толку сигурен?
– Па уште минатата година ми се јави лично шефот на Фолксваген, за да ми соопшти дека Македонија е последното место на кое што ќе изградат фабрика!

Сподели на Facebook
пати видено