Во руски трговски центар има презентација на софтвер кој кога ќе го вклучиш телефонот ти ги покажува сите лични информации кои се јавно достапни за тебе. Дечкото кој беше на шопинг со својата девојка сакаше да проба, а на екранот излезе слика од него со некоја друга. Потоа јајцата стапија на сцена :).

Сподели на Facebook
пати видено