Таткото на ова мало девојче за прв пат откако таа се родила се избричил. На почетокот не беше баш сигурна дека е тој. Но наместо да заплаче и да ја побара мама, таа си спроведе своја истрага во врска со оваа интересна ситуација.

Нејзините очи ѝ велеа: „Не е тато“, но нејзините уши ѝ велеа дека е. Па така реши да види што нејзиниот нос има да каже во врска со тоа…

Сподели на Facebook
пати видено