Ако веќе мора да се умре, барем нека биде тоа со насмевка на лицето.

За време на летот Каракас – Мајами, еден од моторите на „Боинг 737-499“ се расипал, па во авионот настанала општа паника. Патниците фатени за раце почнале да се молат, сите освен двајца.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено