Пилотот им се обраќа на патниците пред слетување на авионот:
– Почитувани патници, за неколку минути ќе слетаме на аеродромот во Скопје. Ве молам ставете ги ремените и вратете ги часовниците 28 години назад. Благодарам!

Сподели на Facebook
пати видено