Во четвртокот во библиотеката на Државниот Универзитет на Флорида студентот Џејсон Дерфус слушнал пукање, го видел и 31 годишниот напаѓач и бил сведок на целото пукање при што беа повредени 2 студенти и библиотекарот. 3 часа после нападот Џејсон сфатил дека тој бил првата мета на напаѓачот, кој пукал во него од непосредна близина, но ранецот полн со киги му го спасил животот и ништо не почувствувал.

krusum (1)

krusum (2)

krusum (3)

krusum (4)

krusum (5)

krusum (6)

krusum (7)

krusum (8)

krusum (9)

krusum (10)

krusum (11)

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено