Во туристичкиот град Чонгкинг во Кина, неодамна беше направена нова пешачка патека за зависниците од мобилни телефони. Така, сега зависниците можат слободно да одат со главата надолу, без страв дека ќе се судрат со другите пешаци. Ова е прва ваква пешачка патека во светот.

kina (1) kina (2) kina (3) kina (4) Sidewalk Lanes for Cellphone Users Sidewalk Lanes for Cellphone Users kina (7) kina (8)

Сподели на Facebook
пати видено