Кинезите смислуваат начин како да се снајдат во современиот свет. Овие живеат во Америка и еве како ги надитруваат американците за паркинг места. Се додека не дојде некој со пиштол :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено