Кинеските власти трошат огромни пари на градење автопати, дури и на места за кои 99% од архитектите би рекле дека е невозможно да се изградат. Следните неколку фотографии од автопати се толку чудесни, што изгледаат нереално, како да се од некоја видео игра со градење.

Сподели на Facebook
пати видено